Moet je je laten omscholen tijdens de coronacrisis?

Veel medewerkers willen zichzelf door de huidige corona situatie zich om laten scholen en zorgen voor een betere loopbaanontwikkeling om op deze manier, als ze in het ergste geval ontslagen worden, snel weer aan een nieuwe baan te kunnen komen. Maar, vanwege het coronavirus is er een nieuwe regeling in het leven geroepen door de overheid in samenwerking met het UWV. Deze regeling is er om er voor te zorgen dat hopelijk zo weinig mogelijk mensen hun baan kwijtraken, en de bedrijven zo min mogelijk verlies leiden. Deze regeling heet: de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW-regeling). Op deze manier hoeft de werknemer zich niet te laten omscholen, en kan hij of zij gewoon zijn baan behouden.

Hoe werkt de NOW-regeling

Zodat er niet te veel bedrijven het te lastig gaan kri...

Lees verder

De belangrijkste manier om zichtbaar te zijn op het internet

Zichtbaar zijn op het internet kan op vele manieren. De meeste willen dit op platformen waar veel gebruik van wordt gemaakt, bijvoorbeeld google. Hier kan je je SEO op aanpassen en je SEA uitbesteden.

SEO

Een van de bekendste manieren op zichtbaar te zijn op het internet is door te werken aan je SEO. Dit zijn verschillende en vele aanpassingen aan je site die Google graag ziet. Google wilt namelijk dat de bezoekers die naar een website zoeken een goede website voor hun krijgen waarnaar ze zochten. Als zij namelijk steeds minder goeie websites krijgen dan zullen mensen voor een andere zoekmachine kiezen.

SEA

Zoekmachine-adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoektermen (keywords, zoekwoorden of tref...

Lees verder

Best Tips for Linkbuilding Outreach

When it comes to reaching out to other brands and companies you want to make sure you’re doing it the right way, right? You want to make sure that you’re reaching out in a way that they’re going to want to work with you. That’s what these tips are going to help you to do.

Know Who You’re Talking To

The most important thing you can do is research the website or individual before you send a message to them. You need to know that they actually write about topics similar to yours. Sending an email to someone who doesn’t write about what you have to offer is only going to waste both of your time.

Know What You Want Them To Share

If you already have the article written that you want someone to share make sure you mention it...

Lees verder

Wat kan een vertaalbureau Engels-Brits voor u betekenen?

Er wordt door bedrijven vandaag de dag zeer vaak een beroep gedaan op de diensten die worden aangeboden door een professioneel vertaalbureau. Meer dan ooit kan er op deze manier dan ook een bepaalde, zakelijke meerwaarde worden gerealiseerd. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het bijvoorbeeld lang niet altijd even voor de hand liggend om teksten feilloos te kunnen vertalen van het Nederlands naar bijvoorbeeld Brits-Engels. Dat lijkt op het eerste zicht een koud kunstje, maar veel mensen gaan er toch mee de mist in. Wilt u er zeker van zijn dat u wel kunt rekenen op perfecte Engels-Britse vertalingen? Dan kan het een aanrader zijn om een gespecialiseerd Engels-Brits vertaalbureau in de arm te nemen!

Creëer een optimale voeling met uw doelmarkt

Eén van de belangrijkste, of missc...

Lees verder

Help! Hoe wordt mijn website online beter vindbaar?

Heb je net een prachtige website laten maken? De website ziet er top uit, maar de bezoekers blijven uit? Hoe los je dit op? SEO!

SEO, zelf doen of uitbesteden?

SEO staat voor search engine optimalization. Door SEO toe te passen op jouw website zal deze beter gevonden worden in zoekmachines. Dit klinkt eenvoudiger gezegd dan gedaan, want er bestaat geen lijstje die je simpelweg kan toepassen waardoor je op nummer 1 staat.

Hoe doe je dit dan? Er zijn veel SEO specialisten met handige SEO guides. Deze kunnen jou helpen om de eerste stappen te zetten naar online vindbaarheid.

Onderschat dit echter niet. bedrijven hebben een heel team op online marketing. SEO er even snel naast doen zit er helaas niet in...

Lees verder

Voordelen van Facebook voor je bedrijf

Als je tegenwoordig om je heen kijkt dan zie je ongetwijfeld dat er continu heel veel mensen op hun telefoon kijken. Wat die mensen waarschijnlijk aan het doen zijn, is non-stop door hun social media kanalen aan het scrollen. Social media is namelijk niet meer weg te denken uit ons sociale leven. Vrijwel iedereen heeft een Facebook profiel die hij of zij dagelijks gebruikt. Als ondernemer is het dus belangrijk dat je actief zichtbaar bent op dit kanaal! Wat hier precies het voordeel van is, lees je in deze blog.

Alle statistieken direct zichtbaar

Als je op Facebook adverteert, zijn de resultaten van je advertentie direct zichtbaar in de vorm van statistieken. Je kunt dus per post precies zien wat het bereik van de post was en hoeveel mensen er op geklikt hebben...

Lees verder

3 tips om efficiënter nieuwe werknemers in te werken voor niche baantjes

De nieuwe medewerker heeft het contract getekend. Het is tijd om de eerste werkdag goed voor te bereiden om ze onder te dompelen in de bedrijfscultuur. De medewerker wordt klaargestoomd voor zijn nieuwe job. Het is natuurlijk belangrijk om dit op een goede manier te doen. De medewerker moet een gewaardeerde medewerker worden. Een goed onboarding plan is van belang om de potentie van de medewerker te benutten. Deze website biedt meer informatie over onboarden. Een goed inwerkprogramma zorgt ervoor dat een medewerker er na drie jaar nog steeds werkt. Wat zijn de kritische fasen? 

Voor het begin

De onboarding start al op het moment dat een medewerker solliciteert op een baan. Zeker bij toptalent is er veel keuze...

Lees verder

Waar jij aan moet denken bij het uitzoeken van een domeinnaam voor je website

Een domeinnaam uitkiezen is belangrijk. Het zorgt voor de branding van een website en bedrijf. Het zegt wat over wat de bezoeker mag verwachten en biedt mogelijkheden voor de zoekmachine posities. Het is belangrijk om goed na te denken bij het kiezen van een domeinnaam. Voordat de domeinnaam wordt geregistreerd, wat hier kan, is het belangrijk om even te brainstormen. 

Belangrijke punten bij het kiezen van een domeinnaam 

Het is belangrijk om te letten op de zoekwoorden. Een zoekwoord in de domeinnaam biedt meer potentie om hoge posities te krijgen. Het is de laatste jaren wat minder belangrijk geworden volgens Google. Het speelt echter wel mee. Ook voor de bezoeker is het direct duidelijk wat er verwacht mag worden op de website...

Lees verder

Website laten maken; de voorbereidingen

Ben je voornemens om binnenkort een website te laten maken? In dat geval staan wij graag voor je klaar. Bij het laten maken van een website is het altijd een wisselwerking tussen ons en de klant. Wij zijn de dienende partij, maar stellen het wel erg op prijs als er initiatief en inspiratie vanuit de klant komt. Het is dus voor elke klant ook mogelijk om voorbereidingen te treffen, zodat het hele project een stuk soepeler loopt.

Ben je benieuwd welke voorbereidingen je zoal kunt treffen? Wij hebben de belangrijkste voorbereidingen hieronder op een rijtje uiteengezet.

Aanleveren van de huisstijl

Als je een website wilt laten maken, krijgt deze website uiteraard een uniek design. Daarbij verwerken wij wel graag de reeds bestaande huisstijl van jouw onderneming...

Lees verder

Wat is e-fulfilment?

Er zijn er tegenwoordig steeds meer die producten aanbieden via een webshop. Ze willen graag vanuit hun eigen kantoor werken om niet meer via een baas te moeten werken. Er zijn ook veel vrouwen die niet graag van huis willen of kunnen gaan. Wanneer ze kleine kinderen hebben of nog voor iemand zorgen is het aanbieden van producten via een webshop soms een goede bijverdienste. Wanneer je succes hebt kan dat een behoorlijk inkomen genereren.
Je moet voor jezelf eerst de zaken goed op een rijtje zetten. Het is niet alleen het aanbieden van de producten die je moet verzorgen,maar ook de andere zaken moet je regelen. Wanneer er een product bij je via je webshop wordt gekocht,zal je ervoor moeten zorgen dat het product wordt ingepakt, gedresseerd en verstuurd...

Lees verder