Help! Hoe wordt mijn website online beter vindbaar?

Heb je net een prachtige website laten maken? De website ziet er top uit, maar de bezoekers blijven uit? Hoe los je dit op? SEO!

SEO, zelf doen of uitbesteden?

SEO staat voor search engine optimalization. Door SEO toe te passen op jouw website zal deze beter gevonden worden in zoekmachines. Dit klinkt eenvoudiger gezegd dan gedaan, want er bestaat geen lijstje die je simpelweg kan toepassen waardoor je op nummer 1 staat.

Hoe doe je dit dan? Er zijn veel SEO specialisten met handige SEO guides. Deze kunnen jou helpen om de eerste stappen te zetten naar online vindbaarheid.

Onderschat dit echter niet. bedrijven hebben een heel team op online marketing. SEO er even snel naast doen zit er helaas niet in. Mocht je hier de tijd niet voor hebben, dan kan het een hoop tijd, maar ook onderzoek schelen om dit door een SEO bureau te laten doen.

SEO bureau

Mocht je besluiten dat je de online vindbaarheid uit wilt besteden, dan staat jou de taak te wachten om een geschikt bureau te zoeken.

Hoe doe je dit?

Een bureau biedt vaak verschillende pakketten aan. Doe een grondig onderzoek, want deze pakketten inclusief de prijzen verschillen enorm.

Neem vervolgens altijd contact op met enkele partijen. Achterhaal wat echt de intentie is die zij met je hebben. SEO is een op maat online strategie. Staren zij zich blind op de werkzaamheden die in een pakket inbegrepen zitten dan heb je grote kans dat je nooit optimaal presteert.

Welke vragen kan je stellen? Vraag ze hoe zij inspelen op nieuwe online trends, hoe jij op te hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen en hoe zij een korte en lange termijn strategie bepalen.

Ben je er nog niet uit, hier een beetje extra hulp bij het vinden van een SEO specialist.