Voordelen van Facebook voor je bedrijf

Als je tegenwoordig om je heen kijkt dan zie je ongetwijfeld dat er continu heel veel mensen op hun telefoon kijken. Wat die mensen waarschijnlijk aan het doen zijn, is non-stop door hun social media kanalen aan het scrollen. Social media is namelijk niet meer weg te denken uit ons sociale leven. Vrijwel iedereen heeft een Facebook profiel die hij of zij dagelijks gebruikt. Als ondernemer is het dus belangrijk dat je actief zichtbaar bent op dit kanaal! Wat hier precies het voordeel van is, lees je in deze blog.

Alle statistieken direct zichtbaar

Als je op Facebook adverteert, zijn de resultaten van je advertentie direct zichtbaar in de vorm van statistieken. Je kunt dus per post precies zien wat het bereik van de post was en hoeveel mensen er op geklikt hebben. Zo zie je makkelijk en snel wat voor soort posts wel werken en welke niet. Als je dit eenmaal weet, kan je je online contentstrategie hierop aanpassen en is je onderneming binnen no-time onverslaanbaar op social media. 

Je hebt alle controle

Posts op Facebook zijn een voorbeeld van self-generated content. Dit betekent dat jij zelf de posts maakt die op Facebook getoond worden en dus ook zelf de controle hebt over wat wel en niet online komt. Je hebt eindeloze mogelijkheden. Ga je voor tekst, video, misschien wel een podcast, of ontwerp je een leuke GIF? Je kunt alle kanten op met adverteren op Facebook. Daarnaast is adverteren op Facebook ook vrij goedkoop vergeleken met adverteren op traditionele communicatie, dus kun je ook meer adverteren. 

Bereik op Facebook vergroten

Mocht je nou heel graag aan de slag willen met het adverteren op Facebook, maar heb je nog geen goede basis van volgers en likes? Geen probleem! Tegenwoordig bouw je heel makkelijk een basis aan volgers en likes op. Bij Followersnet kun je bijvoorbeeld tegen een hele schappelijke prijs Facebook likes kopen. Via deze weg kun je echte volgers en likes kopen die je helpen om de goede weg in te slaan voor het Facebook gebruik van je onderneming.