Wat is e-fulfilment?

Er zijn er tegenwoordig steeds meer die producten aanbieden via een webshop. Ze willen graag vanuit hun eigen kantoor werken om niet meer via een baas te moeten werken. Er zijn ook veel vrouwen die niet graag van huis willen of kunnen gaan. Wanneer ze kleine kinderen hebben of nog voor iemand zorgen is het aanbieden van producten via een webshop soms een goede bijverdienste. Wanneer je succes hebt kan dat een behoorlijk inkomen genereren.
Je moet voor jezelf eerst de zaken goed op een rijtje zetten. Het is niet alleen het aanbieden van de producten die je moet verzorgen,maar ook de andere zaken moet je regelen. Wanneer er een product bij je via je webshop wordt gekocht,zal je ervoor moeten zorgen dat het product wordt ingepakt, gedresseerd en verstuurd. Ook moet je boekhouding bijhouden en dergelijke Een besteld product moet de andere dag in huis zijn van de klant. Wanneer je dat niet waar kunt maken zal men vaak niets meer via je webshop bestellen. Dan gaan ze naar een ander. Wanneer je succes hebt en meer producten gaat verkopen zullen de werkzaamheden je snel boven het hoofd groeien. Dan is het noodzakelijk dat je een e-commerce fulfilment services bedrijf benaderd. Ze nemen wanneer je het na een gesprek samen eens kunt worden het hele orderpicken van je over. Er zal eerst een contract moeten worden opgesteld die je samen moet ondertekenen.

Een e-commerce fulfilment services bedrijf
Wanneer je het eens bent geworden om samen te gaan werken zal het e-commerce fulfilment services bedrijf verbonden worden met je website. Zodra er een product wordt gekocht zie je dat op je webshop maar ook het e-commerce fulfilment services bedrijf zal dat zien. Ze gaan dan direct aan de slag. Ze hebben de producten die je via de webshop aanbiedt op voorraad. Ze zullen het product van de bestelling inpakken, adresseren en versturen. Het product wordt op deze manier de andere dag afgeleverd. Je kunt pas met een e-commerce fulfilment services bedrijf in zee gaan wanneer je voldoende producten om samen winst te hebben. Doordat je zelf niets maar aan het versturen hoeft te doen,krijg je meer tijd voor jezelf. Je kunt nu je webshop beter bijhouden en er nieuwe producten aan toevoegen. Je kunt nu ook klanten bezoek die vergelijkbare producten verkopen om zo te kunnen blijven concurreren. Ook de producten die terug worden gestuurd zullen door het e-commerce fulfilment services bedrijf worden ontvangen. Wanneer je samenkomt, kun je bespreken wat je met deze teruggestuurde producten kan doen. Er zijn soms producten bij die met een grote korting verkocht kunnen worden.

E-fulfilment
Wanneer je gebruik maakt van een e-fulfilment zal je door de manier van werken geen klanten meer verliezen. Dat komt omdat ze de hele dag producten kunnen bestellen. De klanten zijn niet meer aan een tijd gebonden. Ook kun je door de goede samenwerking zien wat er nog in voorraad is. Je kunt,wanneer je overgaat naar de samenwerking met een e-commerce fulfilment services bedrijf het beste de productopslag, orderverwerking en verzending laten verzorgen. Je kunt dan alle tijd besteden aan het optimaliseren van je bedrijf.

 

Bron: www.ecommercewebshops.nl