Website laten maken; de voorbereidingen

Ben je voornemens om binnenkort een website te laten maken? In dat geval staan wij graag voor je klaar. Bij het laten maken van een website is het altijd een wisselwerking tussen ons en de klant. Wij zijn de dienende partij, maar stellen het wel erg op prijs als er initiatief en inspiratie vanuit de klant komt. Het is dus voor elke klant ook mogelijk om voorbereidingen te treffen, zodat het hele project een stuk soepeler loopt.

Ben je benieuwd welke voorbereidingen je zoal kunt treffen? Wij hebben de belangrijkste voorbereidingen hieronder op een rijtje uiteengezet.

Aanleveren van de huisstijl

Als je een website wilt laten maken, krijgt deze website uiteraard een uniek design. Daarbij verwerken wij wel graag de reeds bestaande huisstijl van jouw onderneming. Het is daarom ook erg prettig als je de huisstijl tijdig bij ons aan kunt leveren. Op die manier hebben wij direct inzichtelijk welke kleuren in jouw huisstijl terecht komen en of er nog verdere opvallende zaken zijn. Dankzij deze huisstijl weten wij ook direct welke kleuren we kunnen gebruiken en op welke manier we de website het beste vorm kunnen geven.

Verkrijgen van content

Een website is uiteraard niks zonder content. Het is daarom erg prettig als je ondertussen ook aan de slag kan gaan met het verkrijgen van unieke en leuke content. Daarbij kan je het beste een professionele tekstschrijver inhuren. Maar, je kunt ook van onze SEO optimalisatie diensten gebruik maken. Wij focussen ons daarbij onder andere ook op de content die op de website staat.

Naast de content richten wij ons ook op de linkbuilding en de technische optimalisatie van de website. In feite zijn dat de pijlers bij de SEO optimalisatie. Op de lange termijn kunnen wij daarmee uiteindelijk een mooie positie voor jouw website genereren op de relevante zoekwoorden.

Aanleveren van een logo

Het is uiteraard ook mooi als je een professioneel logo op je website kunt tonen. Heb je nog geen professioneel logo? Laat deze direct maken. Als je online een logo ontwerper kunt vinden, hoeft dit niet al te veel geld te kosten. Wij zorgen er vervolgens voor dat het logo op een mooie manier in de website geïntegreerd wordt. Uiteraard houden we daarbij ook weer rekening met het kleurgebruik en de algehele vormgeving.

Het geven van input

Door de jaren heen zijn wij behoorlijk ervaren geworden met het maken van een website. Hierdoor hebben we al veel verschillende websites gemaakt, waarbij we elke keer weer voor een unieke vormgeving gaan. Dat is dus ook het geval bij jouw website. Toch vinden wij het ook prettig als er af en toe iemand anders naar het ontwerp kijkt. Mede daarom vragen we jou om het geven van input. Wellicht zorgt jouw input weer voor vernieuwde ideeën en inspiratie bij ons team. Op die manier hebben wij een mooie wisselwerking. Dat komt uiteindelijk weer ten goede voor het eindresultaat.

Door bovenstaande voorbereidingen te treffen, kunnen we samen het beste eindresultaat behalen. Ga jij samen met ons deze leuke uitdaging aan?